Purpose

ODE is opgericht vanuit een gezamenlijke droom: een plek creëren waar ambities en talenten tot hun recht komen en waar we onze liefde voor de wereldkeuken met zoveel mogelijk mensen delen. Dat is gelukt, en hoe!

ODE biedt erkende trainingen, opleidingen en cursussen en de mogelijkheid om opgedane kennis direct in de praktijk te brengen. Precies, vandaar die leuke service en gezellige sfeer ;-).

Na een individueel afgestemd leerwerktraject kan iedereen die zich daar klaar voor voelt de arbeidsmarkt gaan verkennen, op naar een betaalde baan.

Waarom onze medewerkers voor Ode kiezen? Omdat we één grote, warme familie zijn waarin iedereen welkom en gelijk is. Een plek waar iedereen zich thuis voelt en ambities en talenten tot bloei kunnen komen.

Dat is namelijk werkelijke verrijking: samenwerken, kansen bieden en benutten. Door zoveel mogelijk mensen bij Ode te betrekken veroorzaken we met elkaar een rimpeleffect. Samen bouwen we aan een mooiere wereld en door voor ODE te kiezen, bouw jij met ons mee!